KURUMSAL
SON DUYURULAR
DATÜB Gürcistan Temsilciliği 2025-2027 Çalışma Hedefleri
22 Ekim 2025
ZİYATDİN KASSANOV’un DOĞUM GÜNÜ
23 Kasım 2024
DATÜB V. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLATISI DUYURUSU
10 Kasım 2024
Rusya’da Meydana Gelen Silahlı Kalkışma ve Ahıskalı Türkler Hakkında
24 Haziran 2024
Hocalı Soykırımı’nın 31. Yıldönümüdür
26 Şubat 2023
1 .DATÜB III. Genel Kurulunun yapılacağı Yer ve Tarihi ile ilgili oylamada 4 Kasım 2017 tarihinde Kazakistan Almatı şehrinde yapılmasına oy çokluğu ile karar verilmiştir.
2. DATÜB YK İslom Shakhbandarov'un disiplin kuruluna sevk etme kararı alınmıştır.
DATÜB Disiplin kurulu başkanı
Sayın İbrahim AGARA'ya
16.09.2017 tarihinde İstanbul DATÜB merkez ofisinde yapılan DATÜB yönetim kurulu toplantısında , DATÜB yönetim kurulu üyesi ve DATÜB Amerika Temsilcisi İslom Shakhbandarov DATÜB'ün Statüsüne aykırı davrandığından dolayı disiplin kuruluna sevk edilmesine karar alınmıştır.
Karar:
İslom Shakhbandarov DATÜB Statüsünün 6. Maddesinin C ve E bendinin aykırı hareket ettiğinden dolayı, DATÜB Yönetim kurulu, statünün 28. Maddesinin B bendine dayanarak İslom Shakhbandarov'u disiplin kuruluna sevk etmiştir.
Disiplin kurulu İslom Shakhbandarov'la ilgili alacağı kararı en kısa zaman içerisinde yönetim kuruluna bildirmesini önemle rica eder.
DATÜB yönetim kurulu.
16.09.2017.

