SON DUYURULAR

ZİYATDİN KASSANOV’un DOĞUM GÜNÜ
23 Kasım 2024
DATÃœB V. OLAÄžAN GENEL KURUL TOPLATISI DUYURUSU
10 Kasım 2024
Rusya’da Meydana Gelen Silahlı Kalkışma ve Ahıskalı Türkler Hakkında
24 Haziran 2024
​Hocalı Soykırımı’nın 31. Yıldönümüdür
26 Åžubat 2023
DUYURU
01 Temmuz 2022
DATÜB Genel Sekreteri Fuat Uçar ve DATÜB Türkiye Bursa Ä°l Temsilcisi PaÅŸabek Alihan, 9 Temmuz 2020 tarihinde Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ile bir araya geldi.
Rektörlük makamında yapılan görüÅŸmede, Genel Sekreter Fuat Uçar, yeni göreve baÅŸlayan Prof. Dr. Metin Aksoy'a hayırlı olsun dileklerini iletti. Kendisine, Ahıskalı Türkler ve DATÜB faaliyetleri hakkında bilgi verilirken, üniversitedeki Ahıskalı Türk öÄŸrenci sayısının artırılması gibi konular da konuÅŸuldu.
Bu ziyaretten dolayı oldukça memnun olduÄŸunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy, öÄŸrencilere yönelik yapılacak çalışmalarda destek olacağını belirtti. Konya Selçuk Üniversitesi'ne ve Sayın Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy'a görüÅŸme ve ilgileri için teÅŸekkür ederiz.